AED tips voor heet kopen van de juiste AED

AED tips voor heet kopen van de juiste AED

Wanneer u wilt bijdragen aan de landelijke AED dekking, dan kunt u overwegen een AED aan te schaffen. AED kopen? Hieronder een vijftal handige tips die u helpen bij de juiste keuze, want een AED daar red je levens mee.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een AED?

Bij de aanschaf van een AED zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden .

Grootte en draagbaarheid

Zorg ervoor dat de AED licht van gewicht is en gemakkelijk mee te nemen is, vooral als u hem mee wilt nemen op reis.

Levensduur van de batterij

Zoek een AED met een lange batterijduur, zodat u zich tijdens een noodgeval geen zorgen hoeft te maken dat deze leeg raakt.

Gebruiksgemak

Kies een AED die gebruiksvriendelijk is, zodat u indien nodig snel kunt beginnen met reanimeren.

Prijs

Een AED kan duur zijn, maar het is de investering waard als het iemands leven kan redden.

AED aanmelden

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Als iemand een hartaanval krijgt, kan een AED zijn leven redden. Door uw AED aan te melden bij hart.nu zorgt u ervoor dat uw AED is opgenomen in de landelijke dekking. Zo weet de ambulance als iemand in uw omgeving een hartinfarct krijgt, de dichtstbijzijnde AED te vinden.

FDA en CE keurmerk

AED's zijn levensreddende apparaten en moeten gemakkelijk te koop zijn. Er zijn echter veel onbetrouwbare modellen op de markt. Het FDA en CE keurmerk garandeert dat deze AED's betrouwbaar zijn. Kies daarom altijd een winkel die enkel en alleen AED's verkoopt met AED's die over hetzelfde keurmerk beschikken. Hierdoor weet u zeker dat uw bij in een noodsituatie over een goedwerkende AED beschikt.

Waar kunt u het beste een AED kopen?

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een AED bij AEDmaster. Het meest voor de hand liggende voordeel is dat u er zeker van kunt zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt. AEDmaster verkoopt alleen eersteklas AED's, dus u kunt erop vertrouwen dat u een apparaat koopt dat levens zal redden. Een ander voordeel is de onverslaanbare klantenservice. Als u vragen of opmerkingen heeft over uw AED, staat het team van AEDmaster altijd voor u klaar. Zij begeleiden u door het hele proces van aankoop en gebruik van uw nieuwe apparaat.

Ten slotte

Ten slotte geeft kopen bij AEDmaster de gemoedsrust die gepaard gaat met de wetenschap dat u een bedrijf steunt dat om zijn klanten geeft. AEDmaster zet zich in voor het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice, en ze staan 100% achter hun producten.