Bol Masterclass

Bol Masterclass

Je zult ongetwijfeld wel eens iets gekocht hebben bij Bol.com. Wist je dat veel van de artikelen die op Bol.com te koop aangeboden worden niet rechtstreeks van Bol.com afkomstig zijn? De kans dat je wat besteld bij een andere ondernemer die zijn handel te koop aanbiedt op het platform van Bol.com is erg groot. De ondernemers die daar hun handel verkopen doen dit vaak via dropshipping. Waarom ze dit op deze manier doen? Bol.com heeft een enorm groot bereik waardoor het voor ondernemers zeer aantrekkelijk is om daarop mee te liften.

Verkopen via Bol.com

Als je namelijk op deze manier je handel gaat verkopen dan scheelt dit je enorm veel kosten. Je hoeft in principe geen website te laten maken en te beheren al is dit wel aan te raden. Bovendien hoef je niet te adverteren om onder de aandacht van je potentiële klanten te komen. Daar staat wel tegen over dat je een percentage van de omzet moet betalen aan Bol.com.

Je zult begrijpen dat als het zo makkelijk is om te verkopen via Bol.com dat er veel mensen zijn die dit doen. Met als gevolg dat je mag hopen dat jouw producten zichtbaar zijn tussen de vele aanbieders. Om nu zeker te zijn dat jij niet onnodig veel kosten maakt en niet zichtbaar bent, is er een cursus gemaakt die speciaal is gericht om jou op de juiste manier jouw handel onder de aandacht te laten brengen. Je leert alle trucs met de Bol Masterclass van Jia Ruan.

In deze cursus leer jij op een efficiënte manier om te gaan met het platform. Je leert goedkoop te adverteren en de juiste doelgroep te bereiken. Eigenlijk leer je alles om zo veel mogelijk omzet te behalen tegen de laagste kosten. Wie wil dit nu niet... Jia Ruan is zelf een ervaringsdeskundige en leeft al jaren een laptop lifestyle. Hij werkt wanneer en waar hij wil en verdient hier een flink salaris mee. Om andere ook van zijn tactiek te laten profiteren en er natuurlijk nog wat extra mee te verdienen heeft hij een speciale Bol Masterclass opgezet.

Mocht jij in deze tijd dus een carrièreswitch willen maken dan is dit mogelijk ook iets voor jou.