De leukste suggesties voor een feestje!

De leukste suggesties voor een feestje!

Ga je binnenkort een feest geven? En zoek je hiervoor nog een leuk, origineel thema? Het is natuurlijk superleuk om je feest een thema mee te geven, zodat het hiermee een bijzonder tintje krijgt. Natuurlijk wil je wel kiezen voor een thema, waar iedereen zich comfortabel bij voelt, maar gelijktijdig ook erg enthousiast van wordt! Wij hebben een aantal leuke suggesties voor je op een rijtje gezet, waarmee jouw feest gegarandeerd gaat slagen. Lees je mee?

Karaokefeest

Dit is gegarandeerd een succes: organiseer een karaokefeest, maar vraag ook de gasten om verkleed te komen als de artiest waar ze een liedje van gaan zingen! Het leuke van dit thema is dat dit al heel veel voorpret geeft bij de gasten. Ze moeten niet alleen nadenken over het nummer dat ze gaan zingen, maar ook over de outfit die hierbij hoort. Je zult verbaasd zijn hoeveel tijd en energie mensen hier insteken. Opeens komt Elvis Presley binnenlopen, Andre Hazes en wie weet ook nog Dolly Parton! Dit wordt gegarandeerd een origineel, muzikaal feest!

Halloween party

Dit feest is afkomstig van de Kelten, die altijd op 31 oktober oudejaarsavond vierden. Deze Kelten geloofden erin dat de geesten van hun overleden hun vroegere woonplaatsen bezochten. Deze ‘dolende zielen’ worden nu tijdens het Halloweenfeest nagedaan, waarbij mensen griezelig verkleed gaan en uitgeholde pompoenen voor hun deuren zetten. Het is natuurlijk ook een prachtig thema om te gebruiken voor een feest; waarbij iedereen zo griezelig mogelijk verkleed moet gaan en dat je in deze stijl aan kunt kleden. Halloween decoratie bestel je natuurlijk gemakkelijk en voordelig online, gasten hoeven hier dan ook niet veel moeite voor hoeven te doen om hier aan te komen. Is de decoratie eenmaal binnen, dan begint de voorpret natuurlijk al meteen. Dit thema is origineel en zorgt voor een unieke sfeer op je feest. Gaaf toch?

Hawaï feest

Vier je jouw feest in de zomer? Dan is een Hawaï feest natuurlijk het ideale thema! Huur een zwembad, vul de cocktailglazen en zet de Sambamuziek maar op! Wat ook gaaf is bij een Hawaï feest, zijn LED foam sticks. Wat later op de avond, als het donker wordt en iedereen een lekker drankje heeft gedronken, zorgt dit voor een unieke sfeer. De felle lichten, het betoverende zwembad en de feestende gasten, dat wordt een super feest!