Hip in 2021: bohemian kettingen

Hip in 2021: bohemian kettingen

Ben jij ook zo dol op de bohemian stijl? Onmisbaar is dan het dragen van meerdere bohemian kettingen waarmee je jouw individuele identiteit kunt creëren! Ibiza kettingen zijn er in veel verschillende soorten en stijlen: van stoere choker kettingen tot stijlvolle zilveren bohemian kettingen met hanger en van Ibiza style kettingen met dromenvangers tot kettingen met edelstenen. Er worden vrijwel altijd natuurlijke materialen en aardse symbolen uit andere culturen gebruikt. Alle soorten bohemian kettingen hebben één ding gemeen: ze hebben vaak een spirituele betekenis!

Bohemian kettingen dragen

Het leukste van de bohemian stijl is dat niets moet en alles mag: er zijn geen regels en de draagmogelijkheden zijn onbegrensd! Om een echte boho vibe uit te stralen durf je op een ongedwongen manier Ibiza style sieraden te mixen en matchen. Draag een enkele boho ketting of layer verschillende Ibiza boho kettingen in laagjes over elkaar en word een echte boho babe! Veel voorkomende materialen waarvan boho stijl sieraden worden gemaakt zijn voornamelijk zilver. Eigenlijk worden ibiza sieraden zoals kettingen en armbanden alleen gemaakt van natuurlijke materialen. Zilver, leer en mooie stenen in verschillende kleuren zijn hier een paar voorbeelden van. Ook veren kom je vaak tegen binnen de ibiza stijl. Het gebruik van materialen uit de natuur is dus heel kenmerkend voor boho sieraden.

Ibiza kettingen shoppen

Ben jij op zoek naar een ibiza ketting om cadeau te doen aan jezelf of aan haar? Bohobabe.nl is een boho webshop met een unieke collectie bohemian sieraden en accessoires! Boho Babe verzamelt unieke en handgemaakte bohemian sieraden op hun reizen. De gehele collectie is helemaal in hippie Ibiza stijl en met betekenis. In de uitgebreide collectie vind je onder andere Ibiza style kettingen met veren en edelstenen, bohemian kettingen uit de souks, handgemaakte zilveren kettingen met hangers van het boho label Shabada, Marrokaanse touareg kettingen, bohemian kettingen met dromenvangers en kettingen met turquoise kralen.

Dus ben jij op zoek naar Ibiza boho kettingen met een verhaal? Of andere Ibiza stijl sieraden? Voor een unieke collectie Ibiza kettingen zit je helemaal goed bij Boho Babe. Neem een kijkje tussen alle bohemian kettingen en Ibiza kettingen, vind jouw nieuwe boho ketting en ga voor die bohemian stijl!