Hoe speel je een gokkast?

Hoe speel je een gokkast?

Hoe speel je een gokkast? En hoe maak je bovendien een goede kans om te winnen. We leggen het je uit aan de hand van 5 stappen. Dus is het alweer even geleden of speelde je er zelfs niet eerder op? Je hebt de keuze uit veel verschillende spellen. Dat betekent dat je wat variatie aan kunt brengen in je spel. En ontdek aan de hand daarvan bijvoorbeeld welke spellen je goed liggen.

Gokkasten: ontdek de diverse spellen

Ben je benieuwd naar de diverse gokkasten en hoe je die moet spelen? Kijk naar de fruitautomaten, de klassieke gokkasten en de casino slots. Ze zitten steeds op een net iets andere manier in elkaar. Het verschil zit in het aantal rollen, het aantal winlijnen en of er bijvoorbeeld een bonusspel of een bovenspel beschikbaar is naast het basisspel.

Bekijk de eigenschappen van de gokkasten en probeer ze bijvoorbeeld gratis een keer uit op www.GokkastenXL.nl. Zo krijg je ze beter onder de knie, om zelf te ontdekken waarmee je een goede kans maakt om te winnen. 

In 5 stappen de hoogste kans op winst

1. Bepaal je inzet

Begin met de inzet die je wilt doen. Ga je gratis spelen om nog even te oefenen, doe je een kleine inzet of wil je het grootser aanpakken? Je bepaalt op die manier zelf hoeveel risico je wilt nemen, en wat de maximale prijs is als je inderdaad weet te winnen.

2. Activeer de winlijnen

Op veel van de gokkasten bepaal je zelf moet hoeveel winlijnen je speelt. Dat hangt samen met de inzet die je wilt doen. Met het grootste aantal actieve lijnen kun je het meest winnen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat je daardoor ook een hogere inzet zal doen.

3. Speel en win

Heb je de inzet en de winlijnen bepaald? Speel de gokkast, zodat je kans maakt op een leuke winst. Bij sommige spellen kun je een paar van de rollen vastzetten, om de kans op een winnende combinatie vervolgens zo groot mogelijk te maken.

4. Benut de bonusspellen

Heb je gewonnen en is er een bonusspel beschikbaar? Je kunt de winst proberen te verdubbelen of een spel spelen waarmee je bijvoorbeeld free spins verzamelt. Ontdek naast de basisspellen ook de bonussen, zodat je de gokkasten beter leert kennen en je daarop de kans hebt om een mooie prijs te winnen.

5. Ding naar de jackpot

Wil je kans maken op de grootst mogelijke prijzen op de gokkasten? Je kunt in sommige gevallen meedingen naar een jackpot. Het gaat om progressieve jackpots, die gelden voor een groot aantal gokkasten. Alle inzetten tellen mee. Dat betekent