Is de pasjeshouders van Secrid, de portemonnee 2.0?

Is de pasjeshouders van Secrid, de portemonnee 2.0?

Wat in Nederland en Scandinavië letterlijk als zoete broodjes weggaat, wordt binnenkort ook in heel Europa een cult: de unieke pasjeshouder van Secrid. De ingrediënten voor het object van verlangen zijn een gepatenteerd mechanisme en een uitstekend ontwerp, die samen een functioneel product creëren met de vinger aan de pols.

Maar eerst een snelle terugblik: een getrouwd stel, hij een productontwerper, zij een modeontwerper, wilde na een lang bureauwerk een eigen merk beginnen. In 1997 richtten zij het familiebedrijf Secrid op, gevestigd in Den Haag, Nederland. In 2009 was het zover en kwam de Cardprotector, een innovatieve creditcardhouder van duurzaam, geanodiseerd aluminium, op de markt. Het hart van alle Secrid Wallet won in hetzelfde jaar de Red Dot Design Award. Tegenwoordig wordt het assortiment aangevuld met portemonnees van glad leer, leer met vintage look en saffiano-arcering.

Met een gemiddelde leeftijd van de medewerkers van 27 jaar is Secrid een jong bedrijf en  dus een product van de moderne tijd, de Cardprotector, is ongeëvenaard. Als bewijs van echtheid is elke Cardprotector voorzien van een doorlopend serienummer.

En als je nog aan het nadenken bent over de merknaam: Secrid bestaat uit twee woorden. Enerzijds staat Secr voor Security en Id voor Identity. Vertaald betekent dit zoiets als beschermde identiteit. Omdat contactloos betalen en het gebruik van kaarten steeds meer voorkomen, biedt Secrid, naast een normale portemonnee, de perfecte accessoire. Nederlanders en Scandinaviërs weten wat goed is: wie op zoek is naar innovatieve, veilige en aantrekkelijke producten, vindt bij Secrid wat hij zoekt.

RFID-bescherming in de Secrid-kaarthouder

Een intern RFID-compartiment biedt bescherming tegen onbevoegde toegang tot gegevens. De mini of normaal formaat modellen overtuigen met degelijk vakmanschap. Secrid portemonnees bevallen zowel dames als heren.

Modellen en varianten van de pasjeshouder

De Miniwallet serie in de varianten metallic, gestikt met een bloemenpatroon, vintage met een geweldige feel van het leer of de Secrid pasjeshouder met ornament look.

Secrid Slimwallet Original of de “Matte” uitvoering met robuuste contrasterende naden.

Kaartenschuifkaarthouder met veiligheidsslot en onderscheidend stijlelement van roestvrij staal.

Twinwallet in "Nile" of Croco Style, Cubic optics of fel rood-oranje voor dames

Dankzij de unieke leernerf is elk model onmiskenbaar uniek. Hier kunt u deze portemonnees voordelig bestellen.