Kies voor de uitschuifbare lange schoenlepel

Kies voor de uitschuifbare lange schoenlepel

Het is u vast wel eens overkomen. U koopt een paar nieuwe leuke schoenen, maar thuis komt u er achter dat het toch wat lastiger is om de schoenen aan te trekken als dat u dacht. Wellicht kon u in de winkel gebruik maken van een schoenlepel en deze heeft u thuis niet. Tijd om op zoek te gaan naar een schoenlepel dus. Stop dan met zoeken, want wij hebben de ideale schoenlepel voor u.

Wat is een schoenlepel

Tja wat is een schoenlepel? Wellicht zijn er weinig mensen die het niet weten, de schoenlepel bestaat namelijk al eeuwenlang. De schoenlepel is een voorwerp wat u kunt gebruiken om uw schoenen makkelijker aan te krijgen. Zeker bij nieuwe schoenen, welke nog stug en strak zijn, kan dat namelijk wel eens lastig zijn. De schoenlepel heeft aan de onderkant een bolle vorm, een soort lepel. Vandaar ook de naam.

Een lepel voor de schoen dus. Deze bolle vorm plaats u in de schoen, bij de hak, en u laat uw voet er langs glijden. U zult merken dat u dan met gemak in uw schoen komt. De achterkant van de schoen slaat niet langer dubbel en ook nieuwe schoenen worden leuk om aan te trekken. De schoenlepel is er in veel verschillende soorten, maten en kleuren, het is maar net waar u zelf voor wilt kiezen.

Wie heeft dat ooit bedacht die schoenlepel?

We hebben het echt geprobeerd, maar helaas we moeten u het antwoord schuldig blijven. Waar de schoenlepel ooit is ontstaan is een groot, duister geheim. Dat de schoenlepel wel al eeuwenlang gebruikt wordt om uw schoenen goed aan te krijgen is een feit. Zelfs in het Rijksmuseum ligt er een schoenlepel te pronken. Vol met mooie tekens. De schoenlepels van deze tijd zijn meestal erg kaal, ten op zichtte van deze oude, en meestal gemaakt van plastic. Ook worden schoenlepels regelmatig bedrukt met een logo, bijvoorbeeld voor de schoenenwinkel die er graag een aan zijn klanten mee naar huis geeft. Zo kunt u ook thuis de schoen snel aan krijgen en heeft de winkel een extra stukje promotie en klantvriendelijkheid. Want zeg nou zelf, het is een leuk presentje toch?

Waarom kiest u voor de uittrekbare schoenlepel?

Een schoenlepel is dus heel erg handig als u nieuwe schoenen heeft, maar ook als u mooie, leren schoenen heeft die altijd wat stugger blijven. Echter voor mensen met rugklachten, problemen met de knieën of zwangere vrouwen waarbij de buik in de weg zit kunnen soms alsnog problemen ondervinden met het aantrekken van hun schoenen. Ze kunnen er gewoonweg niet goed bij door dat ze bijvoorbeeld moeilijk kunnen bukken. Dan maar geen leuke schoenen aan? Nee natuurlijk niet, gewoon gaan voor de lange uittrekbare schoenlepel.

Deze schoenlepel is namelijk te gebruiken als de gewone schoenlepel, maar ook uittrekbaar, waardoor deze ineens veel langer wordt. Maar liefst tot 79 centimeter. Deze lengte maakt het mogelijk om de schoenen gemakkelijk aan te trekken terwijl u gewoon rechtop blijft staan. Geen gedoe meer met bukken of in allerlei rare posities proberen toch die schoenen aan te krijgen. De lange schoenlepel helpt u hierbij! De uittrekbare schoenlepel is gemaakt van een stevig metaal, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de schoenlepel breekt omdat u er te veel druk op zet. Met deze schoenlepel kunt u alle kanten op.