Matchmaking voor professionals

Matchmaking voor professionals

Ben jij klaar voor een vaste, serieuze relatie, maar heb je moeite om de juiste persoon te vinden? Veel mensen kiezen er dan voor om zich in te schrijven bij een datingapp of een datingsite. Het nadeel hiervan is dat je vrijwel willekeurig gematcht wordt met andere personen. Hierbij houden ze vaak alleen maar rekening met de locatie en afstand tussen jou en de ander. Hierdoor verspil je vaak veel tijd, omdat veel van je matches toch niet goed bij jou passen. Ook als je denkt de juiste te hebben gevonden, is een fysieke date natuurlijk heel anders dan teksten op een beeldscherm. Het is moeilijk om de ander goed te beoordelen via het internet. Om deze redenen, kun je beter kiezen voor uitgebreide, professionele matchmaking. In dit artikel vind je meer informatie hierover.

Private matchmaking

Door gebruik te maken van exclusieve matchmaking, zorg je dat je meer persoonlijke aandacht krijgt. Met een (of meerdere) intakegesprekken, proberen ze een goed beeld te krijgen van wie jij bent, wat je persoonlijke eigenschappen zijn en wat voor wensen en eisen je hebt. Op basis hiervan proberen ze daarna een selectie te maken van geschikte personen. Hierna kun je met deze personen afspreken voor een date. Private matchmaking werkt ook vaak internationaal samen met andere matchmakers, zodat er een groter aanbod is en je ook een partner kunt vinden uit andere landen zoals Frankrijk, Spanje of de Verenigde Staten.

Partner zoeken naast je baan

Zeker als je een succesvolle, drukke baan hebt, kan het lastig te zijn om de ware te vinden. Je wil natuurlijk ook niet onnodig veel tijd stoppen hierin. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor private matchmaking voor professionals. Je weet dan dat je iemand kan vinden die dit begrijpt en dat je elkaar niet in de weg zit. Ook kun je zo een partner zoeken die past bij jouw wensen, intelligentie en ambitie. Doordat er specifiek wordt gekeken naar jouw situatie, wensen en jij zelf als persoon, is de kans op slagen veel hoger. De kans dat jij een vaste, serieuze relatie aangaat is erg hoog. Kies daarom ook voor exclusieve matchmaking en vind jouw droompartner.