Schenk je collega’s een fraai en luxe kerstpakket

Schenk je collega’s een fraai en luxe kerstpakket

Waardering laat je het best blijken met een luxe kerstpakket. Verwen je collega’s met prachtige non-foodartikelen en de lekkerste foodproducten. We bieden je verschillende opties voor een luxe kerstpakket in verschillende prijsklassen. Luxe hoeft niet altijd veel te kosten. We vertellen je in deze blog alle mogelijkheden zodat jij veel inspiratie kan opdoen!

Waarom kiezen voor een luxe eindejaarsgeschenk?

Dagelijks zetten jouw collega’s zich keihard in voor jullie organisatie en dat is een bedankje waard. Wat je niet wil is dat ze ‘standaard’ kerstpakket krijgen. Pak daarom uit en ga voor een kerstpakket wat luxe uitstraalt waardoor je collega’s gelijk het gevoel krijgen dat hun inzet voor het afgelopen jaar gewaardeerd wordt. En zeg nou zelf, iedereen vindt het fijn om zo af en toe verwend te worden. Elk jaar stellen wij een gloednieuw assortiment samen waarbij we ook veel artikelen geselecteerd hebben die luxe en kwaliteit uitstralen. Dit is zowel het geval bij non-foodproducten, als bij fraai verpakte foodartikelen. We geven je graag wat voorbeelden.

Voorbeelden luxe non-foodproducten

Hetgeen wat bij elk kerstpakket je bijblijft is toch vaak het non-foodartikel. In ons assortiment heb je een ruime keuze aan luxe hoge kwaliteit non-foodproducten die passen bij de meest fraaie themalijnen. Zo hebben we veel gadgets van het merk Brainz die bekend staan om kwaliteit en een gunstige prijs. Dit gaat van powerbanks, tot draadloze oortjes, tot de meest gave speakers. Een tweede mogelijkheid is om te gaan voor de fleeceplaids van Zest: heerlijke warme dekens voor de koude wintermaanden. Of wat dacht je van de keukenapparatuur van Bestron? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn. Het zijn prachtige geschenkartikelen ter aanvulling voor jouw luxe foodpakket. Of heeft jouw voorkeur voor compleet non-foodpakket? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Voorbeelden luxe foodpakketten

De vraag naar een boodschappenpakket als eindejaarsgeschenk neemt toe. Met de huidige inflatie doe jij je collega’s een enorm plezier door veel food cadeau te geven. Ook hierin kun jij de keuze maken tot een luxe kerstpakket. Dit kan op twee manieren. Door te kiezen voor de allerbeste kwaliteit of door foodproducten verpakt in de meest fraaie themalijnen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de lijn ‘Merci’ met prachtige blauw/witte verpakkingen wat veel luxe uitstraalt. Of de lijn ‘With Compliments’ waarbij op een fraaie manier complimenten zijn weergegeven. Een betere manier om de waardering over te brengen naar je collega’s is er niet!

Of ga je juist voor A-merk producten? Hierbij weet je zeker dat de kwaliteit hoog is. Met herkenbare goede foodartikelen weet je zeker dat de waardering richting je collega’s zal overkomen. Zo is een luxe foodpakket zowel leuk om te geven, als om te krijgen!

Wellnesspakketten die luxe uitstralen

Wanneer je denkt aan luxe, denk je ook al snel aan wellness. Een dagje spa, of gewoon thuis in bad met badolie en een wijntje. Hoe leuk is het om zo’n moment cadeau te geven aan je collega’s! Met een grote keuze uit wellnessproducten maken we het jou heel makkelijk om tot een fantastisch pakket te komen. Hierin heb je ook de keus uit verschillende A-merk verzorgingsproducten die iedereen kent. Zoals Rituals, Janzen, Kumai en The Gift Label. Zeer geliefde producten waarbij de ontvangers niet anders dan blij kunnen zijn om dit cadeau te krijgen. Om het geschenkpakket helemaal af te maken kun je het combineren met foodproducten of met andere non-foodartikelen. Denk aan geurkaarsen, een hamamdoek of een badjas. Laat je inspireren om zo tot het beste eindejaarsgeschenk te komen voor jouw collega’s!

Stel samen met ons het eindejaarsgeschenk samen

Naast de kerstpakketten in onze webshop is het ook mogelijk om een uniek en op maat gemaakt kerstpakket in samenwerking met ons samen te stellen. Dat kan in onze showroom! Hier hebben we ons gehele assortiment op een prachtige manier gepresenteerd. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en adviseren je over de producten die hierbij passen. Ook het toevoegen van een persoonlijke (video) boodschap en heel veel andere leuke extra’s zijn mogelijk. Op deze manier halen we alles uit de kast om tot hét eindejaarsgeschenk te komen waarbij je de waardering overbrengt op je collega’s.