Werken als je op vakantie bent? Deze items heb je nodig

Werken als je op vakantie bent? Deze items heb je nodig

Als je op vakantie bent, wil je natuurlijk het liefst even helemaal loskomen van je werk. Even niet aan deadlines denken en lekker ontspannen. Toch kan het soms voorkomen dat je toch wat werk moet doen tijdens je vakantie. Misschien heb je een belangrijk project lopen of moet je dringende mails beantwoorden. In dat geval is het handig om de juiste items bij je te hebben. Met de juiste hulpmiddelen kun je efficiënt werken en houd je nog genoeg tijd over om te genieten van je vakantie. Hieronder vind je een lijst met items die je nodig hebt om te kunnen werken tijdens je vakantie.

Laptop rugzak

Een goede laptop rugzak is essentieel als je op vakantie gaat en toch wilt werken. Een laptop rugzak biedt niet alleen bescherming voor je laptop, maar zorgt er ook voor dat je al je benodigde spullen gemakkelijk kunt meenemen. Kies bij voorkeur voor een stevige rugzak met een laptopvak dat geschikt is voor jouw laptopformaat. Let ook op andere compartimenten waarin je je oplader, muis, notitieboekjes en andere benodigdheden kunt opbergen.

Externe batterij

Niets is zo vervelend als een lege batterij van je laptop of smartphone terwijl je nog wat werk moet afmaken. Zorg daarom altijd voor een goede externe batterij die je kunt gebruiken om je apparaten op te laden. Kies voor een externe batterij met voldoende capaciteit en verschillende aansluitmogelijkheden, zodat je al je apparaten kunt opladen. Zo voorkom je dat je zonder stroom komt te zitten op het moment dat je hem het meest nodig hebt.

Draadloze muis en toetsenbord

Het werken op een laptop kan soms wat oncomfortabel zijn, vooral als je een hele dag achter je laptop zit. Een draadloze muis en toetsenbord kunnen hierbij uitkomst bieden. Met een draadloze muis kun je gemakkelijk en precies navigeren, terwijl een draadloos toetsenbord ervoor zorgt dat je ergonomischer kunt typen. Hierdoor kun je langer en comfortabeler werken, zelfs als je op vakantie bent.

Noise cancelling koptelefoon

Wanneer je op vakantie bent en toch moet werken, kan het lastig zijn om je te concentreren. Geluiden van buitenaf kunnen je afleiden en ervoor zorgen dat je minder productief bent. Een noise cancelling koptelefoon kan hierbij helpen. Deze koptelefoon blokkeert omgevingsgeluiden waardoor je je beter kunt concentreren op je werk. Zo kun je zelfs op drukke plekken rustig werken en je deadline halen.

Notitieboek

Hoewel je waarschijnlijk veel digitaal werkt tijdens je vakantie, is het toch handig om wat notitieboekjes bij je te hebben. Soms is het handiger om aantekeningen te maken op papier en een notitieboekje biedt je de mogelijkheid om ideeën, to-do lijstjes en belangrijke punten op te schrijven. Daarnaast zijn notitieboekjes handig als je even een momentje voor jezelf wilt nemen en wat wilt brainstormen. Kies voor een compact notitieboekje dat gemakkelijk in je laptop rugzak past.

Werken tijdens je vakantie is niet ideaal, maar soms onvermijdelijk. Met de juiste items kun je toch efficiënt werken en zorgen dat je genoeg tijd overhoudt om te genieten van je vakantie. Een goede laptop rugzak dames, een externe batterij, draadloze muis en toetsenbord, een noise cancelling koptelefoon en notitieboekjes zijn essentieel voor een productieve werkvakantie. Zorg ervoor dat je deze items bij je hebt en maak er het beste van!