3 redenen een hotel met hond te boeken

3 redenen een hotel met hond te boeken

Waarom overnachten in een hotel met hond zoveel voordelen biedt

Wie een weekendje weg met de hond gaat, heeft meerdere mogelijkheden om te overnachten met zijn huisdier. Je kunt een bungalow op een vakantiepark met hond huren, een particulier huisje of huisje aan het water. Wie echter onbezorgd vakantie wil vieren met zijn huisdier, boekt een hotel waar honden welkom zijn. Dat type hotels vind je in Nederland, België, Duitsland en heel Europa.. In de meeste van deze honden hotels kan je een weekendje met 1 hond boeken maar er zijn ook hotels waar 2 honden welkom zijn. Deze hotels liggen vaak aan zee, bij een hondenstrand of in de bossen. Hier noemen we 3 redenen en voordelen om een hotel met hond voor een weekendje weg te boeken en géén huisje of vakantiepark met de hond.

Reden één voor het boeken van een hotel met hond

Het belangrijkste argument om een hotelkamer met hond te boeken, is wel het zorgeloze karakter van een hotel. In tegenstelling tot een vakantiehuisje of accommodatie op een bungalowpark hoef je niet zelf voor het ontbijt, lunch of diner te zorgen. En bij aankomst in je hotel zijn de bedden al opgemaakt. Je kunt een weekendje met hond ook op all incluisive basis boeken. Dan zijn de hotelovernachtingen en eten en drinken al in de totaalprijs inbegrepen. Er zijn honden hotels waar zelfs het menu van de hond in de prijs inbegrepen is. Je kunt dus een zorgeloze en luxe vakantie met hond in zo een honden hotel boeken.

Reden twee voor reserveren hotelkamer met hond

Als je maar één nachtje erop uit gaat, is het vaak niet mogelijk een huisje of bungalowpark voor één nacht te boeken. Bij de meeste huisje en bungalowparken met hond moet je tenminste voor 2 nachten reserveren. Daar komt bij dat in veel vakantiehuisjes huisdieren niet welkom zijn. In het geval van het boeken van een hotel waar honden worden toegelaten, kan je ook kiezen voor een hotelkamer op de begane grond. Dan kan je makkelijke de hond uitlaten. Zeker in het geval van een hotel midden in de bossen, is dat super handig.

Reden drie om te kiezen voor een overnachting in een honden hotel

Als je een autovakantie met hond hebt geboekt naar het buitenland en onderweg wilt overnachten, bieden hotels langs de autoweg vele voordelen. Je kunt zo van de autoweg naar je hotel rijden en verspilt zo geen tijd. Jij en je hond kunnen in het hotel even tot rust komen en gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Als het warm weer is en je lang hebt autogereden, is het natuurlijk heerlijk om even te kunnen relaxen in het zwembad. Als het hotel over airco beschikt, zal de hotelkamer lekker koel zijn en kan ook de hond even afkoelen. Honden moeten tijdens het reizen veel drinken en regelmatig rusten. Een hotel waar honden welkom zijn boeken , is ideaal als je een autovakantie met de hond hebt geboekt en wilt uitrusten en overnachten. Vaak is de hond ook in dit type hotels in het restaurant welkom. Dat maakt je vakantie met hond nog leuker.