Zo raak je je aansteker nooit meer kwijt

Zo raak je je aansteker nooit meer kwijt

Of je er nou een gezellig kaarsje mee wil aansteken of dat je collega probeert er weer eentje van je probeert te bietsen (om hem vervolgens natuurlijk niet meer terug te geven) - aanstekers komen altijd goed van pas. Maar je kent het vast wel: wanneer je er zelf eentje nodig hebt, is er geen enkele aansteker te bekennen. In die zin zijn aanstekers net als pennen: je hebt er altijd meer dan genoeg, totdat je ze nodig hebt. Hoe zorg je nou dat je je aansteker een keertje niet kwijt raakt? Door ze een eigen ontwerp te geven natuurlijk!

Een saaie, zwarte aansteker raak je snel kwijt. Je ziet hem over het hoofd, hij valt uit je broekzak en eerlijk is eerlijk: het maakt je ook niet zoveel uit als je zo’n saaie aansteker kwijt raakt. Met een eigen ontworpen aansteker ben je natuurlijk wel wat voorzichtiger. Het zou zonde zijn om die kwijt te raken! Ontwerp daarom je eigen aansteker en zorg ervoor dat je je aanstekers niet meer kwijt raakt.

Aanstekers zijn ideale items om zelf te ontwerpen en te laten bedrukken. Doordat aanstekers vrij plat zijn, zijn ze gemakkelijk te bedrukken. Wanneer je kiest voor een druktechniek waarbij er in full color bedrukt kan worden, zijn de mogelijkheden al helemaal eindeloos. Dit betekent namelijk dat je niet gebonden zit aan een x aantal drukkleuren. Ook kleurovergangen zijn geen probleem. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een foto te bedrukken op je aanstekers! Superleuk als aandenken of als souvenir. Een digitale print is een druktechniek die veel wordt gebruikt voor het full color bedrukken van aanstekers. Zoek dus naar deze druktechniek wanneer jij je eigen aanstekers wilt ontwerpen!

Heb je een eigen bedrijf? Dan is het natuurlijk ook enorm leuk om aanstekers met het logo van jouw bedrijf te laten bedrukken en uit te delen om meer naamsbekendheid te genereren. Een handige site hiervoor is bijvoorbeeld BudgetGift.nl. Hier vindt je een groot assortiment met bedrukte aanstekers tegen scherpe prijzen. Al vanaf 50 stuks! Tip: pas er wel op dat je de aanstekers niet té mooi maakt, want dan krijg je ze natuurlijk nooit meer terug wanneer je ze uitleent.