Designschoenen die lekker lopen, bestaan die?

Designschoenen die lekker lopen, bestaan die?

Die bestaan gelukkig zeker! Het is natuurlijk wel zo fijn als je designschoenen draagt die ook nog een lekker zitten. Zeker als je jouw designschoenen graag veel wilt dragen. Bijvoorbeeld naar je werk, of naar een feestje. Draag je jouw designschoenen soms zelfs de hele dag? Dan is het zeker belangrijk om ook goed te letten op de kwaliteit van de schoenen. Wij hebben een aantal tips voor je, waarmee jij designschoenen in huis haalt, waar je ook nog eens lekker op kunt lopen!

Kwaliteit

Natuurlijk wil je gaan voor mooie designschoenen, maar je wilt ook dat deze lang meegaan. Je hebt er niets aan om een groot bedrag uit te geven, om er vervolgens maar kort plezier van te hebben. Let daarom goed op het materiaal dat is gebruikt voor de schoenen. Zien de zolen er sterk genoeg uit? Zijn de schoenen voorzien van goede veters? Hoe is de demping van de schoenen? Krijg je er snel zweetvoeten in? Kies voor kwaliteit, dat loopt straks een stuk lekkerder op je designschoenen!

Bestel meerdere maten

Heb je een ‘vaste maat’ die je in je hoofd hebt als het om schoenen gaat? Eigenlijk bestaat die ‘vaste maat’ eigenlijk helemaal niet. Per merk, zelfs per schoen, kan het namelijk zo zijn dat je een verschillende maat hebt. Sommige schoenen vallen nu eenmaal wat groter, of juist weer wat kleiner. Ook kan een maat anders aanvoelen omdat een schoen bijvoorbeeld in de breedte anders valt. Bestel meerdere maten online, dan kun je gewoon passen welke het beste aansluit bij je schoenen. Zo weet je zeker dat jouw goede maat ertussen zit en hoef je ook niet nog eens opnieuw schoenen te bestellen.

Alexander MC Queen

Britse modeontwerper en couturier Lee Alexander McQueen werkte als hoofdontwerper bij Givenchy en besloot in 1992 om voor zichzelf te beginnen. En hoe! Hij ontwierp schitterende sneakers, waarbij zijn ‘oversized sneakers’ wereldberoemd werden. Als je wilt gaan voor designschoenen van wereldklasse, ga dan voor de schoenen van Alexander MC Queen. De schoenen zijn kwalitatief van een hoog niveau, ook is er veel aandacht besteed aan de details van de schoenen. Ga jij ook voor Alexander MC Queen?