Huis verkopen? Zo doe je dat!

Huis verkopen? Zo doe je dat!

Heb je verhuisplannen? Of ga je emigreren? Ga je bij je partner wonen? Wat de reden ook is waarom je jouw huis wilt verkopen, je wilt natuurlijk gaan voor het maximale resultaat qua verkoopprijs. Maar hoe kun je nu je huis verkopen, zodat dit zoveel mogelijk oplevert? Wij hebben drie tips voor je, waardoor jouw woning voor een zo hoog mogelijk bedrag wordt verkocht. Gegarandeerd!

Slim investeren

Ben je van plan om nog in dit huis te gaan investeren? Omdat je er nog wel even in zult wonen en je bijvoorbeeld echt wel een nieuwe badkamer nodig hebt? Of misschien heeft de Cv-ketel het begeven en moet je wel een nieuwe kopen? Wat de reden is dat je nog een investering gaat doen in je bestaande huis, zorg ervoor dat zijn geld echt waard is. Ga bijvoorbeeld niet een trendy badkamer aanschaffen, waar lang niet iedereen van houdt. Kies voor een veilige investering in je huis, waarvan je zeker weet dat het nog zoveel mogelijk oplevert bij de verkoop van je woning. Denk hierbij aan een veranda, zonnepanelen of een energiezuinige boiler.

Laat de mogelijkheden zien

Mensen die interesse in je huis hebben, willen graag zien wat de mogelijkheden zijn. Dit kun je laten zien door bijvoorbeeld je kasten netjes op te ruimen, waardoor de ruimte van deze kasten goed zichtbaar wordt. Dat geldt ook bijvoorbeeld voor je tuin; ruim alles zoveel mogelijk op, waardoor de tuin zo ruimtelijk mogelijk wordt. Als er overal in huis spullen staan, is het moeilijk voor mensen om hier ‘doorheen’ te kijken. Doe alle gordijnen open, zodat mensen ook goed naar buiten kunnen kijken en er zoveel mogelijk daglicht naar binnenkomt.

Kies een goede makelaar

Makelaar Den Haag? Agterberg makelaardij is een makelaar, waarbij je kiest voor zekerheid. Aan de ene kant de zekerheid dat je zoveel mogelijk geld voor je woning krijgt, aan de andere kant doe je zaken met een betrouwbare partij met jarenlange ervaring. Doordat deze makelaar de markt in Den Haag en omgeving precies kent, weet hij ook wat een goede verkoopprijs is voor je huis. Huis verkopen Den Haag? Dat doe je natuurlijk het liefste met een regionale specialist!