Laat experts jouw incasso's regelen

Laat experts jouw incasso's regelen

Of je nu een mkb'er bent of zzp'er, elk bedrijf is afhankelijk van klanten die betalen. Het is natuurlijk niet fijn dat wanneer jij ingehuurd wordt, de klant zijn betaling niet nakomt. Dit zorgt voor stress en financiële problemen. Wat kun je hier nu aan doen? Als je tijd te kort komt om deze zaken zelf op orde te houden of als je simpelweg niet weet hoe je zo’n situatie moet aanpakken kun je je zaken uit handen geven door Incassobureau Arnhem in te schakelen.

Financieel maatwerk voor jou

Incassobureau Arnhem is altijd op doelgerichte resultaten gefocust. Met betrouwbare en ervaren experts zal er in elke situatie gekeken worden naar zowel crediteur als debiteur. Klantvriendelijkheid staat bij hier voorop. Omdat er altijd gekeken wordt naar de beste mogelijkheid van allebei de partijen wordt er altijd gehandeld vanuit gespecialiseerde kennis en goed vertrouwen. Als je besluit om met dit incassobureau samen te werken dan ervaar je meteen wat de voordelen zijn van een kleinschalig bureau. Door middel van expertise en klantgerichte communicatie worden van woorden daden gemaakt. Gericht op resultaat in elke situatie wordt er het no cure, no pay principe gehanteerd. Dit betekent dat je pas betaalt als er resultaat is. Is dit er niet? Dan hoef je geen kosten te betalen.

De garanties voor jou

Zoals meerdere incassobureaus worden de kosten voorgelegd bij de debiteur. Eerlijkheid duurt het langs ook bij incassobureau Arnhem. Iedere klant heeft het recht om zijn geld te krijgen. Als er gedacht wordt dat het in jouw situatie niets gaat opleveren, zal dit ook eerlijk besproken worden. Niet de belofte gegarandeerd succes, maar de resultaten tellen. Zo laat het incassobureau liever het hoge succes rate spreken in plaats van woorden. Wat wel gegarandeerd wordt is dat elke klant een persoonlijke behandeling krijgt. Je hebt een vrije toegang tot inzage van je dossier op ieder gewenst moment en je krijgt een landelijke dekking. 

Het maakt niet uit waar je debiteur is, de experts gaan er voor jou achteraan en zullen alles op alles zetten om het voor elkaar te krijgen. En het belangrijkste hiervan is natuurlijk dat jij je kan focussen op waar je goed in bent!