Vier kaarten voor verschillende gelegenheden

Vier kaarten voor verschillende gelegenheden

Er zijn onwijs veel gelegenheden waarbij je mensen een kaart kunt sturen. Toch worden er steeds minder kaarten verstuurd. Een aantal jaar geleden kreeg je er veel op je verjaardag, terwijl je er nu misschien maar één ontvangt. Mensen vinden het nu namelijk makkelijker om een appje te sturen. Toch is het nog steeds leuk om kaarten te versturen en te ontvangen. Wij vertellen daarom over vier kaarten die je kan versturen bij verschillende gelegenheden. Benieuwd welke dit zijn? Lees ze hieronder!

Uitnodiging

Een uitnodiging voor een bepaald feest of evenement wordt tegenwoordig vaak via Whatsapp verstuurd. Maar waarom zou je deze niet door middel van een kaart versturen? Het is toch extra leuk om iemand op een originele manier uit te nodigen? Ontwerp bijvoorbeeld je eigen uitnodigingskaart voor je verjaardagsfeest.

Wenskaart

Wenskaarten. Het woord zegt het al: je stuurt iemand een kaart met een bepaalde wens. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardagswens of beterschapswens zijn. Door middel van het sturen van een kaart laat je zien dat je aan iemand denkt. Daarnaast is het extra leuk om een kaart te ontvangen in plaats van een appje. Zo laat je zien dat je er net wat meer tijd en moeite in hebt gestoken om iemand te verrassen met een leuke boodschap. 

Zakelijke kaart

Een zakelijke kaart wordt door het ene bedrijf gestuurd aan een ander bedrijf. Deze kaart kan je bijvoorbeeld versturen aan een zakelijke partner die het jubileum van zijn bedrijf viert. Ook kan je zakenpartners of klanten verrassen met een leuke kerstkaart. Deze kan je zelf ontwerpen, of je kunt kiezen voor een bestaande kaart en daaraan je bedrijfslogo toevoegen.

Geboortekaartje

Een geboortekaartje wordt verstuurd aan iemand die een baby heeft gekregen. Met geboortekaartjes feliciteer je de ontvanger met dit grote geluk. De geboortekaartjes kan je gewoon in de winkel kopen, maar het is ook leuk om ze zelf te ontwerpen. Er zijn veel verschillende webshops waar jij je kaart zelf kunt ontwerpen. Kies een leuk ontwerp en zet de naam van de pasgeboren baby op de kaart.

Bestel gemakkelijk online

Ben je op zoek naar kaarten voor een bepaalde gelegenheid? Op de webshop van Blijkaartje vind je voor elke gelegenheid een groot aanbod aan kaarten. Wil je liever een persoonlijke kaart ontwerpen? Ook dat is mogelijk bij Blijkaartje. Daarnaast heeft het bedrijf ook nog een unieke collectie. Als je namelijk een originele kaart wilt sturen, kun je kiezen voor een kaartje op echt hout of duurzaam papier.