3 redenen waarom Corfu zo populair is

3 redenen waarom Corfu zo populair is

Het Griekse eiland Corfu is erg populair onder vakantiegangers. Als je op zoek bent naar een paradijselijk eiland om je vakantie op door te brengen kun je natuurlijk eigenlijk ook niet om dit eiland heen. Je kunt hier namelijk heerlijk ontspannen, genieten van de natuur en jezelf verbazen over de prachtige vergezichten. De Ionische Zee omringt dit prachtige eiland, waardoor je altijd kunt rekenen op een verkoelend windje. Kies jij ook voor een heerlijke vakantie op Corfu?

Veel diverse bestemmingen

Op Corfu kun je kiezen uit verschillende bestemmingen om te verblijven. Hou je ervan om in een kleine plaats te verblijven, waar je veel contact kunt hebben met lokale bewoners? Ga dan naar Kassiopi, dit vissersdorpje ademt die typische Griekse sfeer. Liever een verblijf in de hoofdstad? Als je hier in deze prachtige stad een hotel boekt, kun je alles op loopafstand bereiken. Denk hierbij aan het bezoeken van de oude binnenstad, of een wandeling naar een oud fort of naar het strand. Ideaal als je ervan houdt om veel te wandelen tijdens je vakantie, maar je tegelijkertijd toch ook weer veel wilt zien. Je kunt ook kiezen voor andere bestemmingen op Corfu zoals Kavos of Pelekas.

Prima hotels

Hou je van een exclusieve vakantie waarbij werkelijk alles tot in de puntjes geregeld is? Op Corfu zijn er meerdere hotels in het topsegment, waar je helemaal in de watten gelegd wordt. Op culinair gebied, maar zeker ook op het gebied van luxe. De inrichting van deze hotels is bijvoorbeeld erg luxe, dat geldt ook voor de inrichting van de hotelkamers. Ben je juist op zoek naar een hotel dat geschikt is voor gezinnen? Ook die ga je zeker vinden op Corfu. Deze hotels zijn helemaal ingesteld op gezinnen, dat merk je aan alles. Er zijn fijne zwembaden, animatieteams en als je kind af en toe wat geluid maakt, is dat helemaal niet erg.

Ideaal voor de natuurliefhebber

In de winterperiode valt er veel regen op Corfu. Deze regen zorgt ervoor dat veel planten en bloemen gaan groeien in deze periode. In de zomerperiode is het niet extreem heet op Corfu, waardoor deze planten en bloemen niet doodgaan, wat op andere Griekse eilanden vaak wel gebeurt. Dit is de reden waarom op Corfu de natuur zo schitterend mooi is. Hou je van wandelen? Lekker eindeloos rondlopen, zonder dat je iemand tegenkomt? Het kan hier op Corfu.