Drie redenen om een vakantie naar Spanje te boeken

Drie redenen om een vakantie naar Spanje te boeken

Spanje klinkt al als vakantie. En dat heeft een reden. Want dit land heeft zoveel te bieden; prachtige stranden, een heerlijk klimaat en een adembenemende historie. Het ideale vakantieland om de energietank bij te vullen na een periode van hard werken. Spanje; redenen genoeg om naar toe te gaan. Wij hebben de belangrijkste drie redenen voor je op een rijtje gezet.

Afwisselende vakantie

Geen land ter wereld biedt zoveel variatie als Spanje. Hou je ervan om lekker op het strand te liggen? Ben je dol op cultuur en historie? Shoppen? Uitgaan tot diep in de nacht? Spanje biedt het allemaal. Als je kiest voor bijvoorbeeld Valencia of Barcelona, heb je alles binnen handbereik. Je kunt hier ’s ochtends lekker gaan shoppen in de binnenstad, ’s middags op het strand liggen en ’s avonds duik je het bruisende nachtleven in. En dat allemaal op loopafstand. Afwisseling gegarandeerd.

Echte badplaatsen

Echte badplaatsen vind je alleen in Spanje. Hier werden ze ooit geboren; de badplaatsen waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Waarbij je lekker bruin kunt worden, een cocktailtje kunt drinken en kunt genieten van de prachtige vergezichten. Om vervolgens na een dagje strand lekker tapas te gaan eten bij een typisch Spaans restaurant. Torremolinos is zo’n badplaats. Centraal gelegen aan de Costa del Sol, de badplaats der badplaatsen dus. Een half uurtje rijden vanaf de luchthaven van Malaga. De ideale badplaats voor jouw onvergetelijke vakantie. Een vakantie naar Torremolinos met bijvoorbeeld de betoverende wijk Carihuela, betekent gegarandeerd genieten.

Beleef het echte Spaanse leven

Als je kiest voor bijvoorbeeld een bestemming als Torremolinos, dan doe je er goed aan om ook het echte Spaanse leven te leren kennen. Dit kun je doen in Carihuela, een voormalig vissersdorpje wat nu een onderdeel is geworden van de badplaats Torremolinos. De sfeer die hier hangt is betoverend en de lokale mensen zijn trots op hun dorp en dat dragen ze maar wat graag uit. Het is leuk om hier ’s morgens vroeg heen te gaan, als de wereld ontwaakt. Langzaam, maar zeker komt het echte Spaanse leven hier op gang. Je kunt hier heerlijk vis eten op een karakteristiek Spaans terras. Genieten van het echte Spaanse leven, beter wordt het niet!