Een gevarieerde vakantie met een fly drive reis

Een gevarieerde vakantie met een fly drive reis

Wil jij eens wat meer van een gedeelte van een land zien tijdens je vakantie? Dan is een fly drive reis de ideale optie. Vliegen naar je vakantieland waar er op de luchthaven een auto op je staat te wachten. En alle accomodaties zijn ook al voor je gereserveerd, dus dat wordt optimaal genieten.

Fly drive reis boeken

Als je eens een keer niet 3 weken languit op een strand wil liggen dan is het boeken van een fly drive vakantie een goed alternatief. Je kunt met een dergelijke vakantie een land of een groot gedeelte daarvan zelf gaan verkennen. Je kunt ervoor kiezen om een compleet verzorgde fly & drive te boeken of je stelt zelf jouw rondreis samen. Het voordeel van een verzorgde reis is dat je auto en de hotels bij de reis zijn inbegrepen. Je hoeft zo tijdens jouw rondreis niet zelf meer op zoek naar een geschikte slaapplaats.

Fly drive Spanje

Als je niet al te ver wilt vliegen en toch veel bezienswaardigheden en de cultuur van een land wilt proeven dan is een fly drive naar Spanje een mooie optie. Vooraf bepaal je in welk gedeelte van Spanje je wilt rondreizen. Kies je voor het noorden of ga je liever naar het zuiden van Spanje en boek je een rondreis door Andalusië. Wat je bestemming ook wordt je gaat veel van het land zien.

Verre fly drive reizen

Als je toch liever een verre reis maakt dan zijn landen als Amerika, Australië en Mexico populaire fly drive bestemmingen. Voor deze reizen moet je wel genoeg tijd uittrekken om genoeg te kunnen zien van deze landen. Bij de verre reizen is het wel aan te raden om een complete reis via een van de touroperators te boeken. Je weet dan dat alles tot in de puntjes is geregeld en je hoeft je tijdens jouw vakantie nergens druk over te maken.

Op Flydrive.Tips staan voor alle werelddelen en de populairste landen de beste fly drive aanbiedingen. Zo kun je er van op aan dat je altijd de goedkoopste rondreis boekt en er een goede auto op je staat te wachten. Bovendien logeer je in goede hotels.