Is een hoogpolig vloerkleed wat voor jou?

Is een hoogpolig vloerkleed wat voor jou?

Heb je ook weleens dat je ’s morgens uit bed stapt en op blote voeten naar beneden gaat? Blote voeten op een koude kamer- of keukenvloer is dan niet echt ideaal. Een hoogpolig vloerkleed geeft je voeten op dat moment juist een warm, behaaglijk gevoel. Hetzelfde zul je ervaren als je met mooi weer buiten op blote voeten in de tuin zit. Als je even naar binnengaat om wat te halen, voelen je voeten opeens wel erg koud aan op die kamer- of keukenvloer. Ga voor een hoogpolig vloerkleed en gun jezelf warme voeten. Maar een hoogpolig vloerkleed biedt nog veel meer voordelen. Welke? Je leest het hieronder!

Altijd een net vloerkleed

Wordt er bij jou thuis nog weleens wat vuil naar binnen meegenomen? Door huisdieren of door huisgenoten die overdag veel buiten geweest zijn? Een hoogpolig vloerkleed is altijd netjes. Het vuil valt namelijk tussen de hoge draden, waardoor er nooit vuil op te zien is. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je vloerkleed er vies uitziet, bijvoorbeeld als je onverwachts visite krijgt. Schoonhouden is eenvoudig; je neemt het kleed mee naar buiten en klopt het gemakkelijk uit. Altijd een net vloerkleed!

Hoogpolig vloerkleed zorgt voor minder geluidsoverlast

Hou je ervan om lekker te zingen als je aan het koken bent? Staat de televisie nog weleens hard aan zonder dat je dit zelf doorhebt? Buren kunnen last hebben van dergelijke geluiden, wat tot irritaties kan leiden. Een hoogpolig vloerkleed is geluiddempend, waardoor jij straks met een gerust hart lekker kunt zingen. En ook die televisie mag best wat harder als je een vloerkleed hebt. Ook als je een hobbykamer hebt, waar nog weleens wat geluid wordt geproduceerd, kun je ervoor kiezen om hier een vloerkleed neer te leggen. Hoeven ze daar niet meer op het geluid te letten. Ideaal toch?

Vintage vloerkleed

Hou je wel van een stukje nostalgie? Een vintage vloerkleed is dan ideaal voor jou. Met vintage laat je zien dat je smaak hebt en klasse. Je kunt gaan voor een klassieke look, wat bijvoorbeeld goed aansluit bij een landelijke interieurstijl. Heb je veel hout en leren stoelen in je interieur? Dan is een vintage vloerkleed met natuurlijke tinten ideaal. Een vintage vloerkleed geeft jouw interieur net dat extra tintje, waardoor het onderscheidend is. Profiteer jij ook van de voordelen van een vloerkleed?