Met een raamhor wordt je zomer nog beter

Met een raamhor wordt je zomer nog beter

Hou je ook zo van de zomer? Genieten van de zon, het buitenleven en van die heerlijke, lange dagen. Toch heeft de zomer ook zijn schaduwkanten, bijvoorbeeld insecten die je ’s nachts wakker houden. Ook in het begin van de zomer kunnen pollen voor mensen met hooikoorts, voor aardig wat ellende zorgen. Een raamhor is de oplossing om de schaduwkanten van de zomer geen kans te geven. Bovendien kun je met een raamhor altijd rekenen op schone, frisse buitenlucht. Ook wat voor jou?

Iedereen genieten

Steekvliegen die ’s nachts rond zoemen in de slaapkamer. Wespen die mensen de stuipen op het lijf kunnen jagen. Vliegen die constant op je lijf gaan zitten en maar niet weg te slaan zijn. Iedereen heeft wel ergens last van in de zomerperiode. En dan hebben we het nog niet eens over de mensen met een allergie, die last hebben van rondzwevende pollen. Al deze vervelende kanten van de zomer, kun je voorkomen met een raamhor. Insecten en pollen blijven voortaan buiten en frisse lucht kan altijd naar binnen. Iedereen genieten in de zomer, het kan met een raamhor!

Plaatsen en opbergen

Een raamhor kun je eenvoudig aanbrengen. De montage is simpel, ook voor de niet-klusser is dit goed te doen. Aan het einde van de zomerperiode kun je de hor gemakkelijk opbergen. Je kunt deze bijvoorbeeld gemakkelijk op zolder bewaren of onder een bed, een hor neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Door op meerdere plekken horren voor de ramen te plaatsen, krijg je een goede doorstroming van frisse lucht, waardoor je altijd kunt rekenen op een goed geventileerd huis.

Een aankoop die zichzelf terugverdient

Als je in de zomer vaak wakker gehouden wordt door vliegen, leidt dit tot een tekort aan slaap. Hierdoor functioneer je minder goed overdag en word je hier waarschijnlijk ook nog eens humeurig van. De ramen dichthouden is een optie, alleen leidt dit weer tot andere problemen. Een tekort aan frisse lucht, maakt je namelijk juist weer energieloos en duf, wat ook weer nadelige gevolgen heeft. Een raamhor houdt de insecten buiten en laat frisse lucht binnen. Een prima investering om een zomer lang goed te functioneren!