Vertaalbureau voor alle soorten teksten

Vertaalbureau voor alle soorten teksten

Een vertaalbureau voor alle soorten teksten heeft vertalers in dienst die iedere tekst die ze aangeboden krijgen kunnen vertalen. Dat doen ze in elke gewenste taal. Er zijn bij het vertaalbureau inmiddels meer dan 1100 vertalers in dienst die wonen over de hele wereld.

Het bijzondere van deze vertalers is dat ze allemaal, van minimaal één andere vakkennis, alles weten. Zo zijn er bij het vertaalbureau advocaten, juristen, elektrotechnici en architecten die vertalen en hierbij ook hun kennis van dat vak kunnen inzetten. Als het vertaalbureau een tekst aangeboden krijgt, wordt eerst bekeken in welke taal deze moet worden vertaald. Daarna zal het bureau de tekst laten vertalen door degene met de meeste kennis over het onderwerp waarover de tekst gaat. De vertalers van dit vertaalbureau wonen bijna allemaal in het eigen thuisland. Dat betekent dat ze nog dagelijks de taal spreken en schrijven.

Inspelen op de hedendaagse ontwikkeling

Een vertaalbureau voor alle soorten teksten met meer dan 1100 vertalers in dienst kan elk vertaalkarwei aan. Bij het vertaalbureau wordt gewerkt met vertalers die allemaal gespecialiseerd zijn. Omdat de meeste van deze gespecialiseerde vertalers nog wonen en werken in hun vaderland, is de vertaling niet alleen correct, maar sluit ook aan bij de cultuur en de gewoontes van dat land. Het inspelen op de hedendaagse ontwikkelingen zien we terug in bedrijven die vertalingen willen van hun webshop of apps. De meeste apps, die bedrijven gebruiken, zijn in het Engels en kunnen door de vertalers van het vertaalbureau in elke gewenst taal worden vertaald. Wanneer een bedrijf met een opdracht komt om een webshop of een app te vertalen wordt eerst bekeken waar die webshop of app over gaat. Dan wordt gezocht naar die vertaler die het meest verstand heeft van dit onderwerp.

Op zoek naar een vertaalbureau voor alle soorten teksten?

Ben je op zoek naar een vertaalbureau voor alle soorten teksten? Het vertaalbureau regelt het vertalen van elk document dat wordt aangeboden. Het maakt hierbij niet uit of het een kleine of grote tekst is, allemaal stukken tekst, een heel boek of een handleiding. Het vertaalbureau heeft vertalers in dienst die vertalen alles zoals:

     Document(en)

     Handboek

     Handleiding(en)

     Advertenties

     Apps

     Boek(en)

     SEO

     Webshop

     Website

     Folders

     Opleiding(en)

     Presentatie

     Software

Voor het vertalen kun je gebruik maken van meer dan 1100 vertalers over heel de wereld. Ze wonen en werken in hun eigen thuisland en vertalen naar hun eigen moedertaal. Omdat ze de taal dagelijks horen en spreken hebben ze een veel grotere feeling met die taal dan iemand die in Nederland woont, de taal (bijna) nooit hoort of spreekt.

Een gecertificeerd vertaalbureau

Het vertaalbureau voor alle soorten teksten heeft de hoogst haalbare Europese certificaten die je in de vertaalbranche kunt krijgen. Daarnaast krijg je, als je een tekst laat vertalen, altijd een 100 % tevredenheidsgarantie én de laagste prijsgarantie. Omdat de vertalers vanuit huis werken kan het vertaalbureau die laagste prijsgarantie geven. Er zijn geen dure kantoren nodig om de vertalers te huisvesten. Het vertaalbureau maakt gebruik van vertalers die allemaal een ander vak specialiteit hebben. Een officiële tekst kan worden vertaald door een beëdigde vertaler, die voor de rechter de eed heeft gezworen. Deze officiële vertalingen worden altijd gedaan door vertalers met een juridische achtergrond en gecontroleerd door twee ander (juridische) vertalers.