Wat is relatiebemiddeling?

Wat is relatiebemiddeling?

Wordt het tijd voor een nieuwe liefde? Heb je duidelijk voor ogen hoe jouw ideale partner eruit moet zien? En wat voor karakter deze persoon moet hebben? Dan kun je gericht op zoek gaan. Het is verleidelijk om deze zoektocht zelfstandig te ondernemen. Bijvoorbeeld om naar dansavonden te gaan, of om je geluk te beproeven op een festival. In de praktijk blijken deze zoektochten echter niet erg succesvol te zijn. De kans is namelijk erg klein dat je jouw droompartner op deze plekken tegen zult komen. Relatiebemiddeling werkt veel beter. Wat relatiebemiddeling is? Je leest het hieronder!

Maatwerk zorgt voor succes

Het geheim van het succes van relatiebemiddeling is het leveren van maatwerk. Door middel van een intakegesprek zal een professionele relatiebemiddelaar inzoomen op jouw wensen en eisen als het gaat om je ideale partner. Daarnaast wordt er gekeken naar jouw specifieke profiel. Wat zijn je hobby’s? Wat doe je voor werk? Hoe belangrijk zijn je vrienden en familie voor je? Hou je van reizen? In dit gesprek kun je aangeven wat je belangrijk vindt in een relatie, dat geldt ook voor de partner naar wie je op zoek bent. Hoe nauwkeuriger je dingen aangeeft, hoe gerichter een bemiddelaar voor je aan de slag kan gaan. Als het voorwerk eenmaal gedaan is, gaat de bemiddelaar voor jou op zoek. Uiteraard maak jij uiteindelijk zelf de keuze met wie je een date wilt.

Relatiebemiddeling maakt daten leuk

Ben je regelmatig afgewezen? Vind je het irritant dat je soms helemaal niets meer hoort van iemand? Kost het je veel tijd om online te daten? Veel mensen vinden deze onderdelen van het daten ronduit vervelend en staken na verloop van tijd de zoektocht naar een nieuwe liefde. Zonde! Want jouw ideale partner loopt namelijk ergens rond. Je hebt alleen een manier nodig om deze partner te vinden. En die manier bestaat, namelijk relatiebemiddeling. Hierbij hoef je zelf niet te zoeken, maar wordt dit voor je gedaan. Geen vervelende afwijzingen, je hoeft er weinig tijd in te investeren, maar je kunt wel rekenen op leuke kandidaten om mee te daten. Jij gaat jouw droompartner gegarandeerd vinden met relatiebemiddeling. Dat wordt straks heerlijk genieten van een nieuwe liefde!