Wat mag er niet ontbreken in de keuken?

Wat mag er niet ontbreken in de keuken?

Ga je binnenkort op kamers wonen? Voor het eerst samenwonen? Net gescheiden en ga je helemaal opnieuw beginnen, zonder spullen? Dan wordt het tijd om na te denken over de inventaris voor je nieuwe keuken! Hieronder kun je lezen, wat je vanaf de eerste minuut zeker nodig hebt in je keuken!

Kookpotten

Ben je iemand die houdt van Hollands eten? Denk hierbij aan aardappelen, groente en een lekker stuk vlees? Dan mogen kookpotten niet ontbreken in je keuken! Hierin kun je aardappels koken, verschillende soorten groenten, maar ook bijvoorbeeld een lekker eitje. Kookpotten heb je in verschillende afmetingen, je doet er verstandig aan om meerdere afmetingen aan te schaffen. Voor je zelf heb je natuurlijk aan een paar kleine kookpotten genoeg, maar als er visite komt, zijn wat grotere potten toch wel erg handig. Kookpotten van BergHOFF zijn kookpotten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, waarbij je altijd kunt rekenen op gebruikersvriendelijk materiaal. Online kun je in de collectie van BergHOFF veel verschillende kookpotten vinden, gegarandeerd dat jouw stijl hiertussen zit!

Snijplank en messen set

Als je meteen wilt kunnen koken in je nieuwe huis, heb je zeker een snijplank nodig. Eigenlijk meerdere, zodat je niet misgrijpt als er eentje in de vaatwasser zit. Een snijplank gebruik je om bijvoorbeeld je groente mee te snijden, maar ook om grote stukken vlees in stukjes te snijden. Een messen set is ook zo’n item dat niet mag ontbreken als je een huis in gaat richten. Zorg voor een complete set, waarbij je onder andere kunt beschikken over een aardappelschilmesje, een broodmes, maar ook bijvoorbeeld een scherp mes om vlees mee te snijden.

Servies

Borden, bestel en glazen; je hebt ze echt nodig als je een keuken in gaat richten. Belangrijk hierbij is om te kiezen voor eenheid; zorg dat alles goed bij elkaar past. Het is zonde als je na een half jaar erachter komt dat je servies eigenlijk een allegaartje is. Denk hierbij aan alles wat op tafel komt te staan; dus ook soepkommen, schoteltjes voor de voorgerechten en wijnglazen. Ook schaaltjes die je voor desserts wilt gaan gebruiken, horen bij het servies. Het is belangrijk om eerst na te denken over de stijl waar je voor wilt gaan, om daarna je servies in te kopen. Voor welke stijl ga jij?