Vijf essentials van een modern kantoor!

Vijf essentials van een modern kantoor!

Ga jij met je bedrijf binnenkort verhuizen, dan is dit het moment om voor een modern en tijdloos kantoor te zorgen! De inrichting van het kantoor is een taak die niet voor iedereen weggelegd is, maar het is wel een taak waar iedereen een mening over gaat hebben. Door te laten zien dat jij echt met je tijd mee hebt gedacht, zul je iedereen tevredenstellen. Wij benoemen vijf essentials die zeker in jouw kantoor te vinden moeten zijn!

1. Verstelbare bureaus

Het ouderwetse gezicht van een kantoor is aan het veranderen: niet langer vinden mensen het fijn om de hele dag te zitten, de benen moeten ook gestrekt kunnen worden. Door te investeren in een verstelbaar bureau, zorg jij ervoor dat iedereen diens wens kan waarmaken. Sommigen zullen half om half doen, anderen blijven toch de hele dag zitten, maar je geeft in ieder geval de optie per persoon.

2. Focus rooms

Op jouw kantoor is het altijd gezellig. Dit is erg fijn, maar het kan er wel af en toe voor zorgen dat mensen niet geheel geconcentreerd te werk kunnen gaan. In dit geval is het fijn om focus rooms aanwezig te hebben. Deze kamers zijn gericht op afzondering: wanneer iemand even solo wil knallen, kan deze zich hierin terugtrekken om even volledige focus te behalen. Zo houd je een gezellig kantoor waar ook effectief gewerkt kan worden.

3. Gezonde snacks

Met z’n allen proberen we steeds gezonder te eten. Dit moet ook te merken zijn in jouw voedselvoorraad. Natuurlijk bied jij je personeel gratis snacks aan, maar niet langer zijn dit zakjes chips en chocoladerepen. Op je nieuwe kantoor vind je fruit en proteïnerepen. Misschien even wennen, maar verder alleen maar erg lekker en veel gezonder!

4. Comfortabele kantine

Een trend die we enorm veel zien terugkeren is dat het belang van een goede kantine steeds belangrijker wordt. De pauze is het moment om de batterij weer helemaal op te laden, maar ook om je collega’s te spreken. Dit wil je natuurlijk in alle comfort kunnen doen! Zo heeft een moderne kantine nog steeds tafels met stoelen of banken, maar zijn er nu ook zitzakken en bordspellen aanwezig.

5. Planten

Als laatste focussen we op de look van je kantoor, door de nieuwste trend toe te passen. Elk modern beschikt namelijk over mooie planten, die zowel staan als hangen. Het groen van de planten creëert een geweldige look, die niet alleen modern is maar ook erg inspirerend. Natuurlijk moeten de planten goed onderhouden worden: een kleine taak die door iedereen uitgevoerd kan worden.

Succes!

Zien we de genoemde onderdelen terugkeren in jouw kantoor?