3 tips als je comfortabel wilt reizen met het vliegtuig

3 tips als je comfortabel wilt reizen met het vliegtuig

Ga je binnenkort op reis met het vliegtuig naar het buitenland? Dat is een heerlijk vooruitzicht! Toch ervaren zeer veel mensen het reizen zelf als iets vervelends. Een kuchende man naast je in het vliegtuig, het wachten op luchthavens en de administratieve rompslomp bij de douane; het kan je allemaal overkomen onderweg. Ook kun je voor verrassingen komen te staan op het gebied van de Coronaregels van een land, als je jezelf hier niet goed op voorbereid hebt. Toch kun je reizen voor jezelf ook een stuk comfortabeler maken, als je jezelf hier juist goed op voorbereid. Wij hebben drie tips voor je, waarmee jouw reis straks comfortabel verloopt. Gegarandeerd!

Trek fijne kleding aan

In welke kleding voel jij jezelf prettig? Veel vrouwen dragen bijvoorbeeld graag een legging als ze comfortabel willen reizen. Mannen reizen het liefste bijvoorbeeld in een joggingbroek, of trainingspak. Zeker als je een verre reis gaat maken, is het wel zo prettig als je lekker zittende kleding draagt. In het vliegtuig zit je meestal dicht naast elkaar en als je even wilt slapen is het wel zo fijn als je bijvoorbeeld niet al te strakke kleding aan hebt. Moet je regelmatig naar het toilet in een vliegtuig? Dan doe je er ook goed aan om niet al te moeilijke kleding te dragen. Draag geen sieraden of andere accessoires tijdens het reizen, deze moet je bij de douane aan en af doen, tijdens het reizen zorgt dit vaak ook voor ongemak.

Vliegtuigkussen

Lukt het je nooit om te slapen in een vliegtuig? Neem je eigen kussen mee en je zult zien dat het dan opeens wel lukt. Vaak ‘zweeft’ je hoofd boven je stoel uit als je in een vliegtuig probeert te slapen. Op die manier lukt het je natuurlijk nooit om even een dutje te doen onderweg. Met een vliegtuigkussen, ligt je hoofd juist comfortabel en val je zo in slaap. Slapen onderweg betekent dat je lekker uitgerust op de bestemming aankomt. Kun je fit aan je vakantie beginnen!

Weet wat de Coronaregels zijn

Weet jij precies wat de Coronaregels zijn van het land waar je naar toe gaat? Moet je vooraf een sneltest kopen, zodat je (als deze negatief is) je het land binnen kunt komen? Het is wel zo verstandig om dit vooraf uit te zoeken, zodat je niet ter plekke voor verrassingen komt te staan. Via de site van de Rijksoverheid kun je erachter komen wat de regels zijn van het land waar jij naar toe gaat. Heb je een sneltest nodig om binnen te komen? Een Corona zelftest kopen heb je in een paar minuten gedaan, ook het testen zelf is zo geregeld. Als jij met deze zelftest het land in mag, hoef je jezelf hier in ieder geval geen zorgen om te maken. Dat wordt straks heerlijk onbezorgd genieten!