Fly-drive vakantie boeken naar Zakynthos

Fly-drive vakantie boeken naar Zakynthos

Je bent graag onafhankelijk en in het bezit van degelijk vervoer op je vakantie. Op die manier heb je de vrijheid te gaan en staan waar je wilt en dat is iets waar je op vakantie zeker behoefte aan kunt hebben. Dan is het wijs een fly-drive vakantie te boeken. Een fly-drive vakantie vertaalt zich letterlijk naar vliegen en rijden. In dit geval naar het mooie eiland Zakynthos! We delen graag wat tips met je voor je ultieme fly-drive vakantie.

Rondrijden langs de kustlijn van het mooie Zakynthos

Het eiland Zakynthos heeft je genoeg te bieden tijdens je fly-drive vakantie. Een aantal aanraders zijn de bezienswaardigheden die je onderweg tegen kunt komen. Rij van het vliegveld langs de kust naar Tsivili waar je een goed dagje kunt vertoeven aan het strand of je heerlijk kunt eten van alle lokale specialiteiten. Ook een goede optie als je in Tsivili bent is het grote waterpark genaamd, Tsivili water Park. Vermaak voor jong en oud met alle glijbanen en zwembaden die er te vinden zijn. Vervolg je reis eens langs de kustlijn richting Alykanas Beach voor een dag ontspanning of wat watersport zoals waterski├źn, snorkelen of een dagje vissen. Hou je van bezienswaardigheden dan rij je op het gemakje richting de Blue Caves in Korithi. Neem daar een boottour om deze schitterende grotten van dichtbij te bekijken. Een kleine tip is om ook de vuurtoren een bezoek te geven voor een fenomenaal uitzicht over de blauwe zee. Ook een tip met de auto is om Navagio Beach een bezoek te geven met het bekende scheepswrak.

Door het binnenland van Zakynthos

Ook is het een aanrader om door het binnenland van het eiland te rijden van Zakynthos. Ga er eens op uit naar het klooster van Spilliotissa in Koroni om een stuk geschiedenis te ervaren. Op een klein afstandje rijden vind je Vrachonias view point. Wat je een schitterend uitzicht biedt over Zakynthos. Of rij eens naar Elies park in Afytos voor een unieke ervaring. Je fly-drive vakantie bied je genoeg opties om erop uit te gaan op het mooie Zakynthos wat ons betreft!