Hotel met laadpaal voor extra vakantieplezier

Hotel met laadpaal voor extra vakantieplezier

Als je op vakantie gaat, wil je lekker kunnen genieten. Even lekker weg, waarbij je vakantie al begint als je in de elektrische auto stapt. Een hotel met laadpaal zorgt voor extra vakantieplezier; je hebt dan namelijk de zekerheid dat je bij aankomst en vertrek altijd een volle accu hebt, daarnaast is het ook nog eens stuk voordeliger. Heb jij voor je vakantie al een hotel met laadpaal geboekt?

Altijd een volle accu

Als je op vakantie gaat, hou je er misschien ook wel van om dagtrips te maken. De regio verkennen, op zoek gaan naar bijzondere plekjes en de lokale mensen leren kennen. Vaak zijn de afstanden die je op deze dagtrips aflegt vaak niet eens zo groot, waardoor je het gemakkelijk redt met een volle accu. Dan is het toch een heerlijke gedachte dat je na zo’n dagtrip je auto gewoon voor de deur kunt zetten en je de dag erna weer een dagtrip kunt maken? Ook voor de terugreis is het fijn dat je de zekerheid hebt van een volle accu om mee te starten. Een hotel met laadpaal is gewoon ideaal!

Voordelig genieten

Als je op vakantie gaat naar het buitenland, kun je soms voor verrassingen komen te staan. Ook al heb je jouw reis nog zo goed gepland en alle laadpalen genoteerd, er kan altijd iets veranderen. Bijvoorbeeld als je besluit om toch nog even die landweg in te rijden, waardoor je toch onverwachts bijna zonder stroom komt te staan. Waardoor je wel bij die dure snellader moet opladen. Als je iedere dag bij je hotel op kunt laden, scheelt dit gewoon in de kosten. Hierdoor wordt je vakantie ook nog eens stuk voordeliger.

Hotel met laadpaal in Frankrijk

Frankrijk is een fantastisch vakantieland. Je hebt er werkelijk alles; schitterende natuur, afwisselende landschappen en prachtige steden. Het is ook het land waar je heerlijk kunt autorijden. Slingerend door de Franse dorpjes, even stoppen bij een markt, een praatje maken met Franse mensen. Een hotel met laadpaal in Frankrijk maakt je vakantie nog plezieriger. Als je aankomt, zet je jouw auto meteen op de lader. De dag erna kun je meteen genieten van je volle accu en erop uit trekken. Ga je weer naar huis? Je begint met een volle accu. Een hotel met laadpaal betekent volop vakantieplezier!