Jij gaat op reis en ik geef je mee…

Jij gaat op reis en ik geef je mee…

Wanneer iemand op reis gaat waar je veel om geeft, dan is het soms best lastig om diegene ook echt te laten gaan. Je wil diegene namelijk het liefst zo dicht bij je hebben en nu gaat hij of zij misschien wel helemaal naar de andere kant van de wereld.

Om er toch voor te zorgen dat je een beetje bij ze bent, kun je ze iets persoonlijks meegeven! Zo zorg je ervoor dat ze af en toe ook aan jou denken wanneer ze op reis zijn. Benieuwd wat je allemaal kan meegeven? We hebben de origineelste cadeaus voor je op een rijtje gezet:

1. Scratch map

Een scratch map is een unieke manier om iemand reisavonturen bij te houden. Het leuke aan een scratch map is dat je de landen kan wegkrassen waar ze zijn geweest om zo hun vooruitgang bij te houden. Je hebt scratch mappen in allerlei verschillende groottes, waardoor je ook een kleintje mee kan geven voor de reis. Het is een leuke en decoratieve manier om reisherinneringen te bewaren.

2. Draagbare hangmat

Wat ook leuk is om te geven is een draagbare hangmat. Zo kun je op elk moment van de reis ontspannen en even tot rust komen. Of het nu in een park, op het strand of in de bergen is, degene die op reis gaat kan genieten van een comfortabele hangmat wanneer die maar wil. Spreek met elkaar af dat hij of zij continu een foto stuurt wanneer diegene in de hangmat zit, zodat je in contact blijft en dat je de te gekke plekken ziet waar hij of zij in de hangmat ligt.

3. Reisspelletjes

Naast een scratch map en een draagbare hangmat kun je er ook voor kiezen om reisspelletjes mee te geven. Zo kun je bijvoorbeeld reisdomino of een reis bordspel geven. Reisspelletjes zijn vaak erg compact zodat het handig mee te nemen is. Het kan overal gespeeld worden en het is ideaal om bijvoorbeeld nieuwe vrienden mee te maken, je hoeft alleen maar te vragen of iemand een spelletje met je wil spelen.

4. Bedrukte waterfles

Als laatste kun je er ook voor kiezen om een bedrukte waterfles te geven. Je kunt bijvoorbeeld waterflessen bedrukken bij Loopper met allerlei soorten bedrukkingen. Zo kun je de naam van degene die op reis gaat er op bedrukken, maar ook een leuke foto van jullie tweeën. Wanneer diegene dan een slok water neemt, denkt diegene elke keer aan je wanneer hij of zij de foto ziet die op de fles staat!