Op vakantie naar Torremolinos? Lees eerst deze tips!

Op vakantie naar Torremolinos? Lees eerst deze tips!

Vakantie Torremolinos

Ben jij al bezig om je vakantie voor het volgend jaar te boeken? Wil je een strandvakantie en weet je al naar welk land je wilt, maar nog niet naar welke plaats? Dan is een vakantie Torremolinos misschien een goede optie voor jou. Torremolinos ligt op 30 kilometer van de stad Málaga. De vliegtijd vanaf Nederland is 2,5 uur.

Zonvakantie

Als je op vakantie naar Torremolinos gaat dan weet je dat je bijna iedere dag mooi weer zult hebben. Met 300 dagen zon per jaar behoort dit gedeelte van Spanje tot de favoriete zonvakantie bestemmingen.

Torremolinos staat bekend om zon, zee en strand en het heerlijke eten wat je er kunt. Als je een visliefhebber bent dan kun je je hart ophalen in de aangrenzende plaats Carihuela. Dit was vroeger een vissersplaats en nu nog altijd zijn er veel goede visrestaurants gevestigd.

Hotels & appartementen

Bij een grote badplaats horen natuurlijk goede hotels. En ook dat is prima geregeld in Torremolinos waar je allerlei soorten accommodaties tegenkomt. Je hebt de keuze uit appartementen, hotels en zelfs all-inclusive hotels. De hotels in Torremolinos liggen allemaal vlak bij het centrum en het prachtige strand.

Stranden Torremolinos

De stranden zijn allemaal goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Je kunt als je dit wilt een ligbed met parasol huren voor een klein bedrag. De stranden zijn ook kindvriendelijk en als je een watersporter bent dan zul je je niet vervelen.

Uitstapjes

Als je eens wat anders wilt dan de hele dag op het strand liggen of als het weer eens een dagje wat minder is dan kun je altijd nog wat plaatsen in de buurt gaan bezoeken. Zo ben je binnen een half uur in Málaga waar je aan 1 dag niet genoeg zult hebben om alles te kunnen zien. Deze stad heeft veel musea, historische gebouwen en genoeg goede restaurants.

Dichter bij Torremolinos ligt Benalmádena waar je heen kunt lopen via de mooie en lange boulevard. In Benalmádena is een schitterende haven te bewonderen. Deze haven wordt ook wel de mooiste haven ter wereld genoemd, dus ook dit is zeker een aanrader tijdens jouw vakantie in het zonnige Torremolinos.